Privacy – en cookieverklaring

BV Alphia, gevestigd te Aziëlaan 153 in Alphen aan den Rijn, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40446039, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: bestuur@bvalphia.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

DoelPersoonsgegevensGrondslagBewaartermijn Ontvangers
Onderzoeken of u lid kan worden

en

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.
• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Geboortedatum
• Geboorteplaats
• E-mail adres
Uitvoering van de overeenkomstIndien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden.• Nederlandse Basketbal Bond (NBB)
• Sportlink
Administratie• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• E-mail adres
• Bankgegevens
• Betaalgegevens
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.• Boekhouder
• Accountant
• Belastingdienst
Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief• Voornaam
• Achternaam
• E-mailadres
Uitvoering van de overeenkomstZolang als men aangemeld is.• E-mailproviders
Om onze digitale dienstverlening te verbeteren• Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)
• IP-gegevens
ToestemmingIedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd. • Websitebeheerder
• Analytics tools
Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis. • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• E-mail adres
ToestemmingZolang als de toestemming niet is ingetrokken.N.v.t.

Geautomatiseerde besluitvorming
BV Alphia neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BV Alphia) tussen zit.

Delen van persoonsgegevens met derden
BV Alphia verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij (al dan niet direct) een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. BV Alphia blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
BV Alphia gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.
U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door BV Alphia en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar bestuur@bvalphia.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

BV Alphia wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
BV Alphia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens middels het toekennen van beperkende autorisaties aan accounts beveiligd met wachtwoorden en dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd. Daarnaast kunt u in de app van Sportlink zelf het privacyniveau instellen van uw gegevens. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via bestuur@bvalphia.nl

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van BV Alphia. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. BV Alphia raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
BV Alphia past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. BV Alphia raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zullen wij er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Laatste Nieuws

Een Alley-Oop naar de Toekomst: Afscheid Voorzitter, Sprong naar Nieuwe Successen!

Een Alley-Oop naar de Toekomst: Afscheid Voorzitter, Sprong naar Nieuwe Successen!

Beste leden van BV Alphia Tigers, Met een mix van emoties wil ik graag een belangrijke aankondiging met jullie delen. Na een periode van 4.5 jaar als voorzitter van onze prachtige club, heb ik besloten om terug te treden uit deze rol. Het is een beslissing die ik niet lichtvaardig heb genomen, maar ik geloof…

BVA Tigers presents: Girls Only Basketbalmiddag

BVA Tigers presents: Girls Only Basketbalmiddag

Basketbal is onverminderd populair in Nederland en ook BVA Tigers is de afgelopen jaren hard gegroeid. Omdat de meiden nog een beetje achterblijven, organiseren we een Girls-Only basketbalmiddag voor meiden van 7-18 jaar. Deze middag gaan we gezellig samen basketballen, waarbij je kennismaakt met de verschillende onderdelen van onze fantastische sport: dribbelen, schieten, verdedigen, samenspelen,…

Game Changer: Gemeente Alphen en ChristenUnie geven Alphia Tigers de wind in de zeilen!

Game Changer: Gemeente Alphen en ChristenUnie geven Alphia Tigers de wind in de zeilen!

Groot nieuws voor onze club is er te lezen op alphens.nl! Een hartelijke dank aan de ChristenUnie Fractie en onze gemeente Alphen aan den Rijn voor hun fantastische support en bijdrage aan het oplossen van ons capaciteitstekort. Dit is een grote zorg die van onze schouders wordt genomen, waardoor we ons volop kunnen voorbereiden op…

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago
BVA Tigers

🏀 Girls Only Event van Start! 🏀

Vandaag is ons Girls Only event officieel begonnen, en wat een geweldige start! Burgemeester Spies opende het evenement met enthousiasme en deelde enkele waardevolle tips met de kinderen: "Duimen achter de bal vangen" en "Mooi flapje na een schot". Het is duidelijk dat zij wel weet hoe dit spelletje gespeeld wordt! 🌟⛹️‍♀️⛹️‍♂️

Laten we er samen een fantastische dag van maken vol plezier en basketbal!

#GirlsOnlyEvent #BasketballFun #bvalphiatigers
... Bekijk meerZie minder

🏀 Girls Only Event van Start! 🏀

Vandaag is ons Girls Only event officieel begonnen, en wat een geweldige start! Burgemeester Spies opende het evenement met enthousiasme en deelde enkele waardevolle tips met de kinderen: Duimen achter de bal vangen en Mooi flapje na een schot. Het is duidelijk dat zij wel weet hoe dit spelletje gespeeld wordt! 🌟⛹️‍♀️⛹️‍♂️

Laten we er samen een fantastische dag van maken vol plezier en basketbal! 

#GirlsOnlyEvent #BasketballFun #bvalphiatigersImage attachmentImage attachment
4 days ago
BVA Tigers

✨REMINDER ✨aanmelden kan nog tot a.s. vrijdag 24 mei via: forms.gle/yXpg966ursydu1Yu9. Tot zaterdag! 🏀 #girlsonly #clinic #basketball #bvalpvia #bvatigers ... Bekijk meerZie minder

✨REMINDER ✨aanmelden kan nog tot a.s. vrijdag 24 mei via: https://forms.gle/yXpg966ursydu1Yu9. Tot zaterdag! 🏀 #girlsonly #clinic #basketball #bvalpvia #bvatigers
2 weeks ago
BVA Tigers

Mooi initiatief van Alphen Vitaal! Breng sportkleding die je niet meer gebruikt of waar je kind uitgegroeid is naar de kledingbank. ⛹️‍♀️⛹🏾‍♂️Zo maak je sporten mogelijk voor mensen die weinig te besteden hebben.Een aantal weken geleden vonden er filmopnames plaats voor ons “sport je mee?!” Project met @kledingbankgroenehart Bedankt @nocnsf en Techonomy voor de ondersteuning. We kunnen bijna niet wachten om de beelden online te delen.

*Oproep*
Ben jij toe aan het opruimen van je kledingkast? #voorjaarsschoonmaak Vergeet dan niet je overtollige kleding te doneren. Breng je tweedehands (sport-) kleding naar De Kledingbank. Je maakt vele mensen blij met je #donatie
... Bekijk meerZie minder

Mooi initiatief van Alphen Vitaal! Breng sportkleding die je niet meer gebruikt of waar je kind uitgegroeid is naar de kledingbank. ⛹️‍♀️⛹🏾‍♂️Zo maak je sporten mogelijk voor mensen die weinig te besteden hebben.
3 weeks ago
BVA Tigers

Nog niet aangemeld voor onze girls-only basketball clinic? Ga naar onze website: www.bvalphia.nl en meld je aan! #girlpower #basketball #bvalphia #bvatigers #girlsonly #alphenaandenrijn @alphenvitaal ... Bekijk meerZie minder

Nog niet aangemeld voor onze girls-only basketball clinic? Ga naar onze website: www.bvalphia.nl en meld je aan! #girlpower #basketball #bvalphia #bvatigers #girlsonly #alphenaandenrijn @alphenvitaal
Meer laden

Volg de actie op het veld via insta!