Privacy – en cookieverklaring

BV Alphia, gevestigd te Aziëlaan 153 in Alphen aan den Rijn, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40446039, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: bestuur@bvalphia.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

DoelPersoonsgegevensGrondslagBewaartermijn Ontvangers
Onderzoeken of u lid kan worden

en

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.
• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• Geboortedatum
• Geboorteplaats
• E-mail adres
Uitvoering van de overeenkomstIndien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden.• Nederlandse Basketbal Bond (NBB)
• Sportlink
Administratie• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• E-mail adres
• Bankgegevens
• Betaalgegevens
Uitvoering van de overeenkomst Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.• Boekhouder
• Accountant
• Belastingdienst
Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief• Voornaam
• Achternaam
• E-mailadres
Uitvoering van de overeenkomstZolang als men aangemeld is.• E-mailproviders
Om onze digitale dienstverlening te verbeteren• Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)
• IP-gegevens
ToestemmingIedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd. • Websitebeheerder
• Analytics tools
Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis. • Voornaam
• Achternaam
• Adres
• E-mail adres
ToestemmingZolang als de toestemming niet is ingetrokken.N.v.t.

Geautomatiseerde besluitvorming
BV Alphia neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BV Alphia) tussen zit.

Delen van persoonsgegevens met derden
BV Alphia verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij (al dan niet direct) een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. BV Alphia blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
BV Alphia gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.
U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door BV Alphia en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar bestuur@bvalphia.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

BV Alphia wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
BV Alphia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens middels het toekennen van beperkende autorisaties aan accounts beveiligd met wachtwoorden en dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd. Daarnaast kunt u in de app van Sportlink zelf het privacyniveau instellen van uw gegevens. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via bestuur@bvalphia.nl

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van BV Alphia. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. BV Alphia raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
BV Alphia past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. BV Alphia raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zullen wij er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Laatste Nieuws

Joshua maakt debuut op landelijk niveau, en hoe!

Joshua maakt debuut op landelijk niveau, en hoe!

Ook Joshua heeft begin dit seizoen de overstap gemaakt naar het landelijke niveau. Hiermee is hij de derde jeugdspeler die in korte tijd een mooie stap maakt. Joshua maakt de stap naar de Bouncers waar hij verder intensief begeleid zal worden in zijn ontwikkeling. Kort voordat we überhaupt nog van Corona hadden gehoord kwam Joshua…

Lid worden kan nu vanaf 6 jaar.

Lid worden kan nu vanaf 6 jaar.

Onze sport is populairder dan ooit! Steeds vaker krijgen we de vraag van ouders van kinderen in de leeftijdscatagorie 6-7 jaar (groep 3 / Klas 1) of hun kinderen al van start kunnen gaan met basketbal. En om te voldoen aan deze vraag hebben we de volgende stappen ondernomen. Vanaf heden trainen ook onze jongste…

BV ALPHIA GROEIT 2X ZO GROOT IN 2 JAAR TIJD!

BV ALPHIA GROEIT 2X ZO GROOT IN 2 JAAR TIJD!

Wie had dat gedacht toen we ruim 2.5 jaar geleden onze nieuwe strategie uitwerkte met het hernieuwde bestuur. Een strategie die invulling gaf aan de nieuwe club cultuur, de sportieve ambities en hoe we samen onze doelstellingen gaan bereiken. Met een kleine groep gepassioneerde vrijwilligers zijn we 2.5 jaar geleden gestart met het nieuw leven…

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
BVA Tigers

Recreanten hadden een leuke wedstrijd in de planning. Heel stoer oude tijden herleven door center court te spelen in de Rijnstreekhal. Helaas bleek de tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. #bvatigers #meanoldmanHelaas, wat onwennig en te gehaast gespeeld. Scores liepen niet naar verwachting. Defensief ook niet op orde. Maar wel lol gehad. Leuke wedstrijd!
Met enorme dank aan Milton (tafelen), Marcus (ref) en Roderick (coach) en uiteraard de supporters!
... See MoreSee Less

Recreanten hadden een leuke wedstrijd in de planning. Heel stoer oude tijden herleven door center court te spelen in de Rijnstreekhal. Helaas bleek de tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. #bvatigers #meanoldman

Comment on Facebook

Lars van Ommeren Geoff Oosterbaan Gerb En Zeg het de volgende keer even, dan kom ik ook zeker kijken..

Lars van Ommeren Gerb En waar waren jullie?

View more comments

2 weeks ago
BVA Tigers

U14-1 moest vorige week hun meerdere erkennen in Cobranova. Maar deze week konden ze revanche halen tegen de Jumpers uit in Den Haag. Met een dikke overwinning werd de nare nasmaak van vorige week snel weggespoeld. Een knap herstel van deze dames & heren! #bvatigers #bvatigers_u141 ... See MoreSee Less

U14-1 moest vorige week hun meerdere erkennen in Cobranova. Maar deze week konden ze revanche halen tegen de Jumpers uit in Den Haag. Met een dikke overwinning werd de nare nasmaak van vorige week snel weggespoeld.  Een knap herstel van deze dames & heren! #bvatigers #bvatigers_u141
2 weeks ago
BVA Tigers

U12-1, powered by #oosterbaandistributie , werkt aan het doelsaldo en staat nu bovenaan in de competitie. Ga zo door allemaal 👏 #bvatigers #bvatigers_u121 ... See MoreSee Less

U12-1, powered by #oosterbaandistributie , werkt aan het doelsaldo en staat nu bovenaan in de competitie. Ga zo door allemaal 👏 #bvatigers #bvatigers_u121Image attachment

Comment on Facebook

Toppertjes! 💪🏽🏀

Kanjers!!

View more comments

2 weeks ago
BVA Tigers

U16-1 voegt opnieuw een monsterscore toe aan het rijtje overwinningen. De concurrentie liet van het weekend punten liggen en dus vestigen ze zich bovenaan de ranglijst 💪 #bvatigers #bvatigers_u161 ... See MoreSee Less

U16-1 voegt opnieuw een monsterscore toe aan het rijtje overwinningen. De concurrentie liet van het weekend punten liggen en dus vestigen ze zich bovenaan de ranglijst 💪 #bvatigers #bvatigers_u161
Load more

Volg de actie op het veld via insta!