Grote Club Actie 2022


Grote clubactie 2022

Vorig jaar kochten we prachtige teamtenues van de opbrengst van de Grote Clubactie. Binnenkort schitteren onze leden in deze nieuwe tenues op het basketbalveld. Dit jaar hebben we weer een grote ambitie. Het spaardoel van 2022 is de aanschaf van nieuwe ballen. Door de ledengroei hebben we nieuwe ballen in alle maten nodig (ook in maat 5 en 6 voor de jongere teams). 

Vanaf zaterdag 24 september gaan we er met zijn allen tegenaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Voor alle leden zijn er verkoopboekjes beschikbaar waarmee zij langs de deuren kunnen gaan om loten te verkopen aan buren, vrienden en familie. Ook de seniorleden vragen we om (super)loten te verkopen. Zij ontvangen een verkooplink per e-mail. Natuurlijk kunnen seniorleden ook zelf loten kopen of misschien zelfs, met het hele team, een SUPERlot kopen van 50 loten voor 150 euro!

De Grote Clubactie is erg belangrijk voor BVA Tigers. Van elk verkocht lot gaat er 80% direct naar onze vereniging, dat is € 2,40 per lot! Daarnaast is het een mooie kans om BVA Tigers meer bekendheid te geven in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Verkoopmethoden

Dit jaar zijn er voor de Grote Club Actie meerdere verkoopmethoden mogelijk. Hieronder volgt een toelichting.

Verkoopboekjes

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. Ook kun je jouw persoonlijke verkooppagina delen met familie en vrienden die verder weg wonen, zodat je nog meer loten kunt verkopen. In alle gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van loten verkopen hier: https://youtu.be/scRvcb9-tk4

Op je persoonlijke verkooppagina kun je bijhouden hoeveel loten je hebt verkocht en hoeveel loten je teamleden hebben verkocht. Als je zoveel mogelijk loten verkocht hebt, lever je het verkoopboekje weer in bij je trainer (uiterlijk 15 november)..

Online verkoop

Natuurlijk gaan we online loten verkopen! Het is snel, makkelijk en effectief! Seniorleden en recreanten ontvangen van ons een e-mail met daarin een link naar de verkooppagina van het betreffende team.. Deel deze link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Als de koper online een lot koopt en jouw naam invult, telt dit mee bij het aantal loten dat jij verkocht hebt. Dat is belangrijk als je kans wilt maken op de titel “verkoopkampioen”.

Verkoop-kampioen

Wie wordt in 2022 de verkoopkampioen van BVA Tigers? Wie van onze (jeugd)leden verkoopt de meeste loten? Dat wordt de grote vraag dit jaar. In ieder geval zijn er mooie prijzen, zoals vrijkaarten voor een wedstrijd van de Orange Lions en van ZZ Leiden!  Dus doe allemaal je best en wie weet, val je in prijzen!

Teamprijs:

  • to be announced

Individuele verkopers:

  • to be announced

Klik hier om een superlot te kopen

Superloten

Naast de gewone loten, is het ook mogelijk een superlot te verkopen. Met dit superlot verkoop je in een keer 50 loten voor 150 euro. Hiervan is 120 euro voor BVA Tigers!  Een Superlot kan online worden verkocht. De koper vult zijn gegevens online in en betaalt via een eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening).

Voor wie zijn superloten?

Superloten zijn heel erg geschikt voor bijvoorbeeld winkels en bedrijven. Ken je iemand die een eigen winkel of bedrijf heeft? Op deze manier kan men de vereniging op een hele laagdrempelige manier, éénmalig sponsoren. Als tegenprestatie vestigen we via onze social media kanalen de aandacht op de sponsoring middels een superlot en wordt het logo van het bedrijf een jaar lang op de homepage van onze website geplaatst.

Ook een seniorenteam kan naast het online delen van de verenigingslink om loten te verkopen, een steentje bijdragen, door als team een superlot te kopen.

De Grote Club Actie Commissie

Erik Vervaet
Stephanie
Natascha
Lottie Kuijt-Evers

Heb je vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om één van ons aan te spreken of stuur een e-mail naar activiteiten@bvalphia.nl. Ook horen we graag wat jouw ideeën zijn voor de besteding van de opbrengst van de Grote Clubactie. Dan nemen we dat mee voor volgend jaar!

Wil je dit topteam komen versterken en volgend jaar meehelpen met de organisatie? Laat het ons weten. Erik zoekt namelijk een opvolger.


Laatste Nieuws

Een Alley-Oop naar de Toekomst: Afscheid Voorzitter, Sprong naar Nieuwe Successen!

Een Alley-Oop naar de Toekomst: Afscheid Voorzitter, Sprong naar Nieuwe Successen!

Beste leden van BV Alphia Tigers, Met een mix van emoties wil ik graag een belangrijke aankondiging met jullie delen. Na een periode van 4.5 jaar als voorzitter van onze prachtige club, heb ik besloten om terug te treden uit deze rol. Het is een beslissing die ik niet lichtvaardig heb genomen, maar ik geloof…

BVA Tigers presents: Girls Only Basketbalmiddag

BVA Tigers presents: Girls Only Basketbalmiddag

Basketbal is onverminderd populair in Nederland en ook BVA Tigers is de afgelopen jaren hard gegroeid. Omdat de meiden nog een beetje achterblijven, organiseren we een Girls-Only basketbalmiddag voor meiden van 7-18 jaar. Deze middag gaan we gezellig samen basketballen, waarbij je kennismaakt met de verschillende onderdelen van onze fantastische sport: dribbelen, schieten, verdedigen, samenspelen,…

Game Changer: Gemeente Alphen en ChristenUnie geven Alphia Tigers de wind in de zeilen!

Game Changer: Gemeente Alphen en ChristenUnie geven Alphia Tigers de wind in de zeilen!

Groot nieuws voor onze club is er te lezen op alphens.nl! Een hartelijke dank aan de ChristenUnie Fractie en onze gemeente Alphen aan den Rijn voor hun fantastische support en bijdrage aan het oplossen van ons capaciteitstekort. Dit is een grote zorg die van onze schouders wordt genomen, waardoor we ons volop kunnen voorbereiden op…

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 days ago
BVA Tigers

🏆 **Eindelijk Tijd voor de Echte Huldiging van Kampioenen U12-1!** 🏆

Het duurt altijd even voordat de beker en medailles aankomen vanuit de NBB, maar het wachten is voorbij!

Nu was het eindelijk tijd om onze kampioenen van U12-1 officieel in het zonnetje te zetten. De jongens en meiden hebben het hele seizoen keihard gewerkt en verdienen deze erkenning meer dan ooit.

Gefeliciteerd, U12-1! Jullie zijn ware kampioenen! 🎉🏀

#bvalphiatigers #kampioenen #U12 #toppers #basketbal #trots
... Bekijk meerZie minder

🏆 **Eindelijk Tijd voor de Echte Huldiging van Kampioenen U12-1!** 🏆

Het duurt altijd even voordat de beker en medailles aankomen vanuit de NBB, maar het wachten is voorbij! 

Nu was het eindelijk tijd om onze kampioenen van U12-1 officieel in het zonnetje te zetten. De jongens en meiden hebben het hele seizoen keihard gewerkt en verdienen deze erkenning meer dan ooit. 

Gefeliciteerd, U12-1! Jullie zijn ware kampioenen! 🎉🏀

#BVALphiaTigers #Kampioenen #U12 #Toppers #Basketbal #TrotsImage attachmentImage attachment+1Image attachment
6 days ago
BVA Tigers

🏀 Trots op Floor Kuijt: Geselecteerd voor Nederlands Team VU15 🏀

Van twee turven hoog begon Floor bij BV Alphia met een grote droom: het Nederlands team en zelfs de WNBA halen. Met een indrukwekkende inzet en toewijding werkt zij keihard aan haar basketbalcarrière.

Haar Reis tot Nu
Twee jaar geleden maakte Floor haar debuut in de Eredivisie met BS Leiden via een dubbele licentie, waarbij ze zowel uitkwam voor het Mix team van BVA als het meiden team van BS Leiden. Spelen met en tegen de jongens van BVA heeft haar geholpen om haar "mannetje" te staan. Dit seizoen maakte ze definitief de overstap naar BS Leiden en wist ze de beker finale en de final 4 te bereiken, die helaas verloren werden. Ondanks dat is haar enorme persoonlijke ontwikkeling op technisch, mentaal, tactisch en fysiek gebied niet onopgemerkt gebleven.

Een Verdiende Selectie
Floor heeft meegedaan met alle regionale voorselecties en haar harde werk is beloond met een prachtige selectie voor het Nederlands team VU15. De komende weken zullen de geselecteerde speelsters drie keer per week trainen in Amsterdam. Van 25 t/m 30 juni nemen beide selecties deel aan de Jr. NBA European U15 Finals in Valencia, waar ze het zullen opnemen tegen nationale teams van andere landen, waaronder Engeland, Italië, Spanje en Litouwen. De VU15 staat onder leiding van bondscoach Molly McDowell, geassisteerd door Stephanie Janssen.

Passie en Toewijding
Ondanks haar drukke schema met basketbal en school, vindt Floor altijd tijd om haar passie voor de sport over te dragen aan de jongere generatie. Ze helpt haar moeder fanatiek met het geven van trainingen aan de U10, en inspireert zo onze jonge spelers met haar toewijding en enthousiasme.

Toekomstige Prestaties
Wij zijn super trots op Floor en zullen haar ontwikkelingen nauwgezet volgen. We hopen nog vele mooie prestaties met jullie te kunnen delen in de toekomst. Laten we haar allemaal blijven aanmoedigen en ondersteunen!

Gefeliciteerd, Floor! 🎉🏀

#BVALphiaTigers #Proud #NederlandTeam #VU15 #JrNBAFinals #FutureStar
... Bekijk meerZie minder

🏀 Trots op Floor Kuijt: Geselecteerd voor Nederlands Team VU15 🏀

Van twee turven hoog begon Floor bij BV Alphia met een grote droom: het Nederlands team en zelfs de WNBA halen. Met een indrukwekkende inzet en toewijding werkt zij keihard aan haar basketbalcarrière.

Haar Reis tot Nu
Twee jaar geleden maakte Floor haar debuut in de Eredivisie met BS Leiden via een dubbele licentie, waarbij ze zowel uitkwam voor het Mix team van BVA als het meiden team van BS Leiden. Spelen met en tegen de jongens van BVA heeft haar geholpen om haar mannetje te staan. Dit seizoen maakte ze definitief de overstap naar BS Leiden en wist ze de beker finale en de final 4 te bereiken, die helaas verloren werden. Ondanks dat is haar enorme persoonlijke ontwikkeling op technisch, mentaal, tactisch en fysiek gebied niet onopgemerkt gebleven.

Een Verdiende Selectie
Floor heeft meegedaan met alle regionale voorselecties en haar harde werk is beloond met een prachtige selectie voor het Nederlands team VU15. De komende weken zullen de geselecteerde speelsters drie keer per week trainen in Amsterdam. Van 25 t/m 30 juni nemen beide selecties deel aan de Jr. NBA European U15 Finals in Valencia, waar ze het zullen opnemen tegen nationale teams van andere landen, waaronder Engeland, Italië, Spanje en Litouwen. De VU15 staat onder leiding van bondscoach Molly McDowell, geassisteerd door Stephanie Janssen.

Passie en Toewijding
Ondanks haar drukke schema met basketbal en school, vindt Floor altijd tijd om haar passie voor de sport over te dragen aan de jongere generatie. Ze helpt haar moeder fanatiek met het geven van trainingen aan de U10, en inspireert zo onze jonge spelers met haar toewijding en enthousiasme.

Toekomstige Prestaties
Wij zijn super trots op Floor en zullen haar ontwikkelingen nauwgezet volgen. We hopen nog vele mooie prestaties met jullie te kunnen delen in de toekomst. Laten we haar allemaal blijven aanmoedigen en ondersteunen!

Gefeliciteerd, Floor! 🎉🏀

#BVALphiaTigers #Proud #NederlandTeam #VU15 #JrNBAFinals #FutureStarImage attachment

4 ReactiesComment on Facebook

You go Floor🎉 follow your dreams to make them real👊🏼🏀

Je kunt trots op jezelf zijn Floor. 🏀

Fantastisch Floor. Gefeliciteerd!

😍😍❤️

View more comments

6 days ago
BVA Tigers

📢 Aankondiging Algemene Ledenvergadering! 🏀

Op 26 juni is het weer tijd voor onze ALV! Tijdens deze bijeenkomst stemmen we voor de nieuwe voorzitter, blikken we terug op het huidige seizoen en nemen we een kijkje in onze toekomstige plannen.

Zorg dat je erbij bent! ✨

#bvalphiatigers #alv2023 #samensterk
... Bekijk meerZie minder

📢 Aankondiging Algemene Ledenvergadering! 🏀

Op 26 juni is het weer tijd voor onze ALV! Tijdens deze bijeenkomst stemmen we voor de nieuwe voorzitter, blikken we terug op het huidige seizoen en nemen we een kijkje in onze toekomstige plannen.

Zorg dat je erbij bent! ✨

#BVALphiaTigers #ALV2023 #SamenSterk
Meer laden

Volg de actie op het veld via insta!