Seizoen 20/21 – YOU CAN’T STOP US!

Seizoen 20/21 – YOU CAN’T STOP US!

Afgelopen dinsdag 22 juni hadden we weer de halfjaarlijkse ALV met opnieuw een prachtige opkomst. Hier hebben we de eindresultaten gepresenteerd over het hele seizoen.

Ruim anderhalf jaar geleden zijn we begonnen met de halfjaarlijkse ALV’s. Vorig jaar hebben we onze visie en missie geformuleerd en op basis hiervan bouwen we met de club op een iteratieve manier aan een mooie toekomst. In een cyclus van 6 maanden wordt gewerkt aan concrete doelstellingen die de club stapsgewijs een niveau verder brengt. Twee keer per jaar worden de nieuwe doelstellingen gepresenteerd tijdens de ALV. Tevens worden de behaalde resultaten, van de afgelopen 6 maanden geëvalueerd. Dit zorgt voor volledige transparantie en betrokkenheid van de leden in de ontwikkeling van de club.

Het bestuur is erg blij te zien dat de betrokkenheid groot is. Al een aantal keer hebben we het record mogen verbreken van het aantal aanwezigen op een ALV in de historie van BVA. Het is gaaf om te zien dat zowel onze jeugd als volwassen leden deelnemen! Een mooie afspiegeling van de club. Want samen brengen we de club naar het volgende niveau! Samen bedenken, Samen doen, Samen Succes en Samen plezier!

En dan de resultaten van het seizoen 2020-2021, een jaar als geen ander. Een jaar, met vele restricties door de Corona situatie. Maar ondanks alle restricties en uitdagingen hebben we prachtige resultaten laten zien. We hebben geprobeerd het seizoen samen te vatten in 1 overzicht.

Een paar highlights:

  1. Een leden groei van 21%! Met voor het eerst sinds lange tijd weer een Damesteam.
  2. Record breaking Grote Clubactie! EUR2188,80 is opgehaald en hiervan zijn 50 nieuwe BV Alphia trainingsballen besteld.
  3. Veel nieuwe vrijwilligers! 9 nieuwe coaches en trainers, een actieve activiteiten commissie, een sponsorcommissie en nog vele andere vrijwilligers die op project basis hun steentje bijdragen.
  4. 9 evenementen georganiseerd, tussen de lockdowns door. Van clinics, tot toernooien tot skills challenges.
  5. Een verdubbeling van het aantal gelicenceerde scheidsrechters!

Ik wil alle leden bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit! En alle vrijwilligers voor hun onuitputtende drive om basketball op de kaart te zetten in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dit alles was niet haalbaar geweest door de inzet van de vrijwilligers, die ondanks hun persoonlijke uitdagingen door de pandemie, zich keihard hebben ingezet om binnen de beperkingen toch een hoop mogelijk te maken.

Na de resultaten van het afgelopen seizoen, kijken we dan ook met veel vertrouwen uit naar komend seizoen.  Hopelijk weer eens een normaal seizoen, zonder corona gedoe! Wij geloven namelijk dat we de ontwikkelingen van de club kunnen accelereren wanneer we weer een volledig seizoen kunnen draaien.

10 juli zijn de laatste trainingen, maar misschien hebben we nog iets in petto tijdens de zomer… Hiervoor zijn we afhankelijk van de uitkomst van een subsidie aanvraag. Blijf social media volgen, want we zullen jullie natuurlijk blijven informeren over alles wat gaat komen.

Geniet van een heerlijke zomervakantie, hopelijk zonder al te veel restricties 🙂

Tot volgend seizoen! Stay safe, stay healthy!

Met sportieve groet,

Remco Alsemgeest,  
Voorzitter BV Alphia

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Laatste Nieuws

Joshua maakt debuut op landelijk niveau, en hoe!

Joshua maakt debuut op landelijk niveau, en hoe!

Ook Joshua heeft begin dit seizoen de overstap gemaakt naar het landelijke niveau. Hiermee is hij de derde jeugdspeler die in korte tijd een mooie stap maakt. Joshua maakt de stap naar de Bouncers waar hij verder intensief begeleid zal worden in zijn ontwikkeling. Kort voordat we überhaupt nog van Corona hadden gehoord kwam Joshua…

Lid worden kan nu vanaf 6 jaar.

Lid worden kan nu vanaf 6 jaar.

Onze sport is populairder dan ooit! Steeds vaker krijgen we de vraag van ouders van kinderen in de leeftijdscatagorie 6-7 jaar (groep 3 / Klas 1) of hun kinderen al van start kunnen gaan met basketbal. En om te voldoen aan deze vraag hebben we de volgende stappen ondernomen. Vanaf heden trainen ook onze jongste…

BV ALPHIA GROEIT 2X ZO GROOT IN 2 JAAR TIJD!

BV ALPHIA GROEIT 2X ZO GROOT IN 2 JAAR TIJD!

Wie had dat gedacht toen we ruim 2.5 jaar geleden onze nieuwe strategie uitwerkte met het hernieuwde bestuur. Een strategie die invulling gaf aan de nieuwe club cultuur, de sportieve ambities en hoe we samen onze doelstellingen gaan bereiken. Met een kleine groep gepassioneerde vrijwilligers zijn we 2.5 jaar geleden gestart met het nieuw leven…

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
BVA Tigers

Recreanten hadden een leuke wedstrijd in de planning. Heel stoer oude tijden herleven door center court te spelen in de Rijnstreekhal. Helaas bleek de tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. #bvatigers #meanoldmanHelaas, wat onwennig en te gehaast gespeeld. Scores liepen niet naar verwachting. Defensief ook niet op orde. Maar wel lol gehad. Leuke wedstrijd!
Met enorme dank aan Milton (tafelen), Marcus (ref) en Roderick (coach) en uiteraard de supporters!
... See MoreSee Less

Recreanten hadden een leuke wedstrijd in de planning. Heel stoer oude tijden herleven door center court te spelen in de Rijnstreekhal. Helaas bleek de tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. #bvatigers #meanoldman

Comment on Facebook

Lars van Ommeren Geoff Oosterbaan Gerb En Zeg het de volgende keer even, dan kom ik ook zeker kijken..

Lars van Ommeren Gerb En waar waren jullie?

View more comments

2 weeks ago
BVA Tigers

U14-1 moest vorige week hun meerdere erkennen in Cobranova. Maar deze week konden ze revanche halen tegen de Jumpers uit in Den Haag. Met een dikke overwinning werd de nare nasmaak van vorige week snel weggespoeld. Een knap herstel van deze dames & heren! #bvatigers #bvatigers_u141 ... See MoreSee Less

U14-1 moest vorige week hun meerdere erkennen in Cobranova. Maar deze week konden ze revanche halen tegen de Jumpers uit in Den Haag. Met een dikke overwinning werd de nare nasmaak van vorige week snel weggespoeld.  Een knap herstel van deze dames & heren! #bvatigers #bvatigers_u141
2 weeks ago
BVA Tigers

U12-1, powered by #oosterbaandistributie , werkt aan het doelsaldo en staat nu bovenaan in de competitie. Ga zo door allemaal 👏 #bvatigers #bvatigers_u121 ... See MoreSee Less

U12-1, powered by #oosterbaandistributie , werkt aan het doelsaldo en staat nu bovenaan in de competitie. Ga zo door allemaal 👏 #bvatigers #bvatigers_u121Image attachment

Comment on Facebook

Toppertjes! 💪🏽🏀

Kanjers!!

View more comments

2 weeks ago
BVA Tigers

U16-1 voegt opnieuw een monsterscore toe aan het rijtje overwinningen. De concurrentie liet van het weekend punten liggen en dus vestigen ze zich bovenaan de ranglijst 💪 #bvatigers #bvatigers_u161 ... See MoreSee Less

U16-1 voegt opnieuw een monsterscore toe aan het rijtje overwinningen. De concurrentie liet van het weekend punten liggen en dus vestigen ze zich bovenaan de ranglijst 💪 #bvatigers #bvatigers_u161
Load more

Volg de actie op het veld via insta!