Seizoen 20/21 – YOU CAN’T STOP US!

Seizoen 20/21 – YOU CAN’T STOP US!

Afgelopen dinsdag 22 juni hadden we weer de halfjaarlijkse ALV met opnieuw een prachtige opkomst. Hier hebben we de eindresultaten gepresenteerd over het hele seizoen.

Ruim anderhalf jaar geleden zijn we begonnen met de halfjaarlijkse ALV’s. Vorig jaar hebben we onze visie en missie geformuleerd en op basis hiervan bouwen we met de club op een iteratieve manier aan een mooie toekomst. In een cyclus van 6 maanden wordt gewerkt aan concrete doelstellingen die de club stapsgewijs een niveau verder brengt. Twee keer per jaar worden de nieuwe doelstellingen gepresenteerd tijdens de ALV. Tevens worden de behaalde resultaten, van de afgelopen 6 maanden geëvalueerd. Dit zorgt voor volledige transparantie en betrokkenheid van de leden in de ontwikkeling van de club.

Het bestuur is erg blij te zien dat de betrokkenheid groot is. Al een aantal keer hebben we het record mogen verbreken van het aantal aanwezigen op een ALV in de historie van BVA. Het is gaaf om te zien dat zowel onze jeugd als volwassen leden deelnemen! Een mooie afspiegeling van de club. Want samen brengen we de club naar het volgende niveau! Samen bedenken, Samen doen, Samen Succes en Samen plezier!

En dan de resultaten van het seizoen 2020-2021, een jaar als geen ander. Een jaar, met vele restricties door de Corona situatie. Maar ondanks alle restricties en uitdagingen hebben we prachtige resultaten laten zien. We hebben geprobeerd het seizoen samen te vatten in 1 overzicht.

Een paar highlights:

  1. Een leden groei van 21%! Met voor het eerst sinds lange tijd weer een Damesteam.
  2. Record breaking Grote Clubactie! EUR2188,80 is opgehaald en hiervan zijn 50 nieuwe BV Alphia trainingsballen besteld.
  3. Veel nieuwe vrijwilligers! 9 nieuwe coaches en trainers, een actieve activiteiten commissie, een sponsorcommissie en nog vele andere vrijwilligers die op project basis hun steentje bijdragen.
  4. 9 evenementen georganiseerd, tussen de lockdowns door. Van clinics, tot toernooien tot skills challenges.
  5. Een verdubbeling van het aantal gelicenceerde scheidsrechters!

Ik wil alle leden bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit! En alle vrijwilligers voor hun onuitputtende drive om basketball op de kaart te zetten in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dit alles was niet haalbaar geweest door de inzet van de vrijwilligers, die ondanks hun persoonlijke uitdagingen door de pandemie, zich keihard hebben ingezet om binnen de beperkingen toch een hoop mogelijk te maken.

Na de resultaten van het afgelopen seizoen, kijken we dan ook met veel vertrouwen uit naar komend seizoen.  Hopelijk weer eens een normaal seizoen, zonder corona gedoe! Wij geloven namelijk dat we de ontwikkelingen van de club kunnen accelereren wanneer we weer een volledig seizoen kunnen draaien.

10 juli zijn de laatste trainingen, maar misschien hebben we nog iets in petto tijdens de zomer… Hiervoor zijn we afhankelijk van de uitkomst van een subsidie aanvraag. Blijf social media volgen, want we zullen jullie natuurlijk blijven informeren over alles wat gaat komen.

Geniet van een heerlijke zomervakantie, hopelijk zonder al te veel restricties 🙂

Tot volgend seizoen! Stay safe, stay healthy!

Met sportieve groet,

Remco Alsemgeest,  
Voorzitter BV Alphia

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Laatste Nieuws

International Women’s Month – Gratis Basketbal voor Dames!

International Women’s Month – Gratis Basketbal voor Dames!

Dames opgelet! Het is International Women’s Month in Maart. En ook bij Basketbal Vereniging #bvatigers willen we daar speciaal aandacht aan geven.   In de gehele maand Maart nodigen we alle Dames uit om gratis een potje te komen basketballen. Iedere woensdag avond van 20:00 – 21:00 is de sportzaal aan de Verdihof open.  …

BVA Basisschool Basketbalmiddag (7 mei)

BVA Basisschool Basketbalmiddag (7 mei)

Op zondag 7 mei organiseert Basketbalvereniging Alphia Tigers een basisschool basketbalmiddag in Sporthal de Arena. Iedereen uit groep 3 t/m 8 is van harte welkom om op deze dag gratis kennis te maken met basketbal.  Basketbal is een teamsport waarbij met samenspel het verschil gemaakt kan worden, maar er ook een hoge individuele inbreng is….

ALV 1H SEIZOEN 22-23 – UNLIMITED FUTURE

ALV 1H SEIZOEN 22-23 – UNLIMITED FUTURE

Op 1 februari was het weer tijd voor onze half jaarlijkse digitale ALV. We hadden weer 30+ leden in de Zoom call die nieuwsgierig waren naar de laatste ontwikkelingen en de plannen voor het komende half jaar. De club is op stoom! De groei gaat sneller en sneller, niet alleen met leden… gelukkig ook met…

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
3 days ago
BVA Tigers

Op 7 mei vindt de BVA Basisschool Basketbaldag plaats
Voor kinderen van groep 3 t/m 8. Wil je gratis kennismaken met basketbal? Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar! Meld je aan via onderstaande link of onze website. forms.gle/r1gr9bhjcfqhkZAY8
... See MoreSee Less

Op 7 mei vindt de BVA Basisschool Basketbaldag plaats
Voor kinderen van groep 3 t/m 8. Wil je gratis kennismaken met basketbal? Onze enthousiaste trainers staan voor je klaar! Meld je aan via onderstaande link of onze website. https://forms.gle/r1gr9bhjcfqhkZAY8
6 days ago
BVA Tigers

Lekker bezig allemaal 💪Gisterenavond werd de wedstrijd van de recreanten tegen Leiderdorp gespeeld in de Rijnstreekhal. Na een wat onwennige start, begon het in het tweede kwart goed te lopen. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Een lekkere, sportieve pot basketbal tegen een leuke tegenstander. ... See MoreSee Less

Lekker bezig allemaal 💪
1 week ago
BVA Tigers

Het is best een pittig seizoen voor Heren 1. Ambitieus schreven ze zich in voor de tweede klasse. Maar geplaagd door oa veel blessures is het toch moeilijk om aan te haken bij de top in deze klasse.

Zaterdag stond de thuiswedstrijd op de planning tegen Das Delft. Een directe concurrent in de onderste regionen van de ranglijst.

De Tigers hadden wat te bewijzen, want zij vinden natuurlijk dat ze hier helemaal niet thuis horen. En dat hebben ze Das laten weten!

Geen moment hebben ze Das in de wedstrijd laten komen. Door fanatiek te verdedigen wisten ze de wedstrijd naar hun hand te zetten en Das thuis met ruime cijfers te verslaan met 98 tegen 53 punten. Topscorer Sven had een een mooie bijdrage van 18 punten.

#bvatigers #bvatigers_h1 #vanbrusselmakelaardij
... See MoreSee Less

Het is best een pittig seizoen voor Heren 1. Ambitieus schreven ze zich in voor de tweede klasse. Maar geplaagd door oa veel blessures is het toch moeilijk om aan te haken bij de top in deze klasse. 

Zaterdag stond de thuiswedstrijd op de planning tegen Das Delft. Een directe concurrent in de onderste regionen van de ranglijst.

De Tigers hadden wat te bewijzen, want zij vinden natuurlijk dat ze hier helemaal niet thuis horen. En dat hebben ze Das laten weten!

Geen moment hebben ze Das in de wedstrijd laten komen. Door fanatiek te verdedigen wisten ze de wedstrijd naar hun hand te zetten en Das thuis met ruime cijfers te verslaan met 98 tegen 53 punten. Topscorer Sven had een een mooie bijdrage van 18 punten. 

#bvatigers #bvatigers_h1 #vanbrusselmakelaardijImage attachment
1 week ago
BVA Tigers

U14-2 blijkt lekker in hun winning streak. Dit keer was het Leiden wat over de knie ging. Ga zo door! Nog een paar wedstrijden winnen en die medailles 🥇 kunnen om! 💪
#bvatigers #bvatigers_u142
... See MoreSee Less

U14-2 blijkt lekker in hun winning streak. Dit keer was het Leiden wat over de knie ging. Ga zo door! Nog een paar wedstrijden winnen en die medailles 🥇 kunnen om! 💪
#bvatigers #bvatigers_u142
1 week ago
BVA Tigers

Met een dikke overwinning op de nummer 1 Waterdragers geeft U14-3 een duidelijk signaal af. “Die tweede plek op de ranglijst past ons niet” moeten onze jongens en meiden denken. 25 maart moeten ze opnieuw tegen de nummer 1. Kunnen ze dan de koppositie overnemen? #bvatigers #bvatigers_u143 ... See MoreSee Less

Met een dikke overwinning op de nummer 1 Waterdragers geeft U14-3 een duidelijk signaal af. “Die tweede plek op de ranglijst past ons niet” moeten onze jongens en meiden denken. 25 maart moeten ze opnieuw tegen de nummer 1. Kunnen ze dan de koppositie overnemen? #bvatigers #bvatigers_u143

Volg de actie op het veld via insta!